Over mijWat leuk dat je meer wilt weten over Ikstavoorjeklaar.nl.

Op deze pagina leg ik jouw kort even uit wat mijn site inhoudt, waarvoor het dient, wie ik ben en waarom ik het opgericht hebt.

"www.ikstavoorjeklaar.nl"
Ikstavoorjeklaar.nl is een blog tegen pesten. Een blog voor de slachtofferhulp. Ik hoop dat ik via deze weg de slachtoffers, die namelijk in zijn of haar eigen omgeving niet alles kan vertellen of niet durft te vertellen, kan helpen. Omdat er vaak toch mensen zijn die in hun eigen omgeving toch niet alles kwijt kunnen met de problemen in hun dagelijks leven, denk bijvoorbeeld aan pesten, prive problemen, onzekerheden, voor die mensen zou ik me graag willen inzetten. Ikstavoorjeklaar.nl moet dus in zekere zin website worden waar mensen steun en toeverlaat kunnen vinden. Want als je ergens mee zit. Vind ik het heel erg belangrijk dat jij juist erover praat. Op die manier kan je je problemen en angst tegemoet gaan en deze overwinnen.

Vaak blijkt dat er maar weinig slachtoffers zijn, die zijn of haar problemen durven te vertellen aan hun directe omgeving. Met deze site hoop ik deze slachtoffers doormiddel van allerlei media en communicatie middelen te ondersteunen, sterker maken en kracht te geven om met een goed gevoel door het leven te gaan. Ik hoop dat ik veel voor deze mensen kan betekenen en dat zij mij als een vetrouwenspersoon kunnen zien.

Gepest, gestalkt of bedreigd worden is niet leuk! Je moet van jou dagelijks leven genieten! En niet met angst het leven doorgaan!
Over Winston Shi
Winston Shi? Ja die jongen die met youtube begonnen is tegen pesten. Die zijn ervaringen en tips deelt. Ik ben Winston Shi, de jongen achter deze site. Ik woon deels in Amsterdam, Lelystad en Zuid-Holland.

Sinds 2008 tot 2011 ben ik erg gepest geweest en daarna nog eens gestalkt. Dus drie jaar gepest geweest en 1 jaar gestalkt. Het was voor mij een hele zware tijden en hele moeilijke periode. Ik ben heel erg blij dat dit allemaal achter de rug is en dat ik gelukkig tijdens deze periode geen zelfmoord hebt gepleegd. Ik ben door deze gebeurtenissen in mijn leven een stuk zelfverzekerde en sterker geworden allemaal met dank aan de mensen die om mij geven en mijn vertrouwenspersonen waar ik mijn verhalen aan kwijt kon.

Verder studeer ik in Amsterdam en hoop binnenkort mijn diploma voor business management te kunnen behalen en hierna naar een Internationale school kan gaan om verder te studeren.

Een korte geschiedenis.
Hoe kwam ik aan het idee om een site te beginnen dat gericht is tegen het pesten?
Dat is volgens mij wel duidelijk geworden uit het verhaal hierboven.

Ik ben namelijk zelf gepest en gestalkt geweest. Nadat dat over was, bedacht ik het idee om mijn mede mensen te helpen met de kennis en ervaringen. Dit idee werd werkelijkheid toen ik besloot om er een leuk project ervan te maken.

En sinds 2012 ben ik eraan begonnen, een eigen project! Een project tegen pesten! Ik wist in het begin niet precies hoe ik dat moest aanpakken, omdat mijn idee best groot kan uitpakken. Uiteindelijk toch een stap gedaan in de juiste richting, hulp zoeken en bieden! Ik heb hulp gezocht bij o.a. "Can Huynh" om van start te gaan met de website. Ik heb dus verschillende communicatie platformen opgezet zodat mensen die mijn hulp nodig hebben mij makkelijk kunnen bereiken. Daarnaast heb ik ook nog YouTube videos gemaakt om mijn ideeën en situaties uit te leggen e.d. Tot zover een hoop werk voor mij geweest, maar het is het waard. Het is ten slotte voor een goed doel.
Ik met deze website en youtube filmpjes vele mensen te kunnen helpen en ondersteunen, en hopelijk zullen de mensen die vanaf de zijlijn meekijken mij ook een handje helpen voor het goede doel.

We leven tenslotte om de wereld prettig te ervaren en voor iedereen de wereld ook prettig te maken.

Ikstavoorjeklaar is mijn bedrijf geworden!

Sinds 17 februari 2014, is ''ikstavoorjeklaar'''mijn bedrijf geworden! De reden waarom ik dat heb gedaan, is omdat ik graag aan iedereen wilt laten zien en wil laten tonen dat ik graag serieus bezig bent! Ik hoop dat iedereen die hulp nodig heeft, mij als een vertrouwenspersoon mag zien. Daarnaast heb ik te maken tussen 10.000 en 120.000 bezoekers per dag en 30.000 uniek.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten